200gr faina (eu am pus 150)
4 oua
1 lingurita praf copt stins in apa
2 linguri miere
100 gr zahar
4 linguri apa
Se bat foarte bine ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga faina treptat avand grija sa nu faca cocoloase, apoi mierea si la final praful de copt stins in apa.
Se mixeaza bine si se da la frigider cca 30 min.
Se pune compozitie cu plonicul intr-o tigaie de tefon. Cand fac borboroace le intoarceti rapid ca se ard din cauza mierii.
E foatre bun!
4 oua
1 lingurita praf copt stins in apa
2 linguri miere
100 gr zahar
4 linguri apa
Se bat foarte bine ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga faina treptat avand grija sa nu faca cocoloase, apoi mierea si la final praful de copt stins in apa.
Se mixeaza bine si se da la frigider cca 30 min.
Se pune compozitie cu plonicul intr-o tigaie de tefon. Cand fac borboroace le intoarceti rapid ca se ard din cauza mierii.
E foatre bun!