Forums

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1Prajitura cu mere (reteta video) Empty Prajitura cu mere (reteta video) Joi Mai 09, 2013 1:01 am

Prajitura cu mere (reteta video) Prajitura-cu-mere-reteta-video-800x600-26883

Ingrediente
4 mere mari
450 de gr de faina
4 oua
200 gr zahar
2 pliculete zahar vanilat
200 gr unt
coaja de la o lamaie
zeama de la o lamaie
1 pliculet de praf de copt
un praf de sare
200 ml de lapte
Mod de preparare

Intr-un bol se pune untul moale, iar peste el se pune zaharul si zaharul vanilat. Se mixeaza bine cu un mixer pana ce amestecul devine cremos. Se adauga apoi coaja de lamaie si un praf de sare. Se pun ouale, unul cate unul, mixand in continuare pana ce ouale se uncorporeaza bine Se pune zeama de lamaie si laptele care se toarna putin cate putin in amestec. Faina se amesteca cu praful de copt si se pun peste compozitia lichida, cate o lingura, mixandu-se usor. Nu se mixeaza excesiv compozitia. Merele se curate de coaja si de seminte, se taie in sferturi apoi in cublete si se amesteca cu 3 linguri de faina. Se pun apoi in compozitia preparata mai devreme si se amesteca bine. Se toarna amestecul astfel rezultat intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptor, la 180 de grade pentru o ora sau pana ce o scobitoare, introdusa in mijlocul prajiturii, iese curata.

Imi doresc sa incerc produsele Philips pentru ca primul robot de bucatarie pe care l-am avut a fost unul Philips, cel mai performant de la acea vreme, un robot de foarte buna calitate si pe care il mai am si acum si functioneaza perfect, chiar daca au trecut mai mult de 10 ani de atunci.Din acest motiv sunt extrem de curioasa sa testez noua tehnologie Philips, felul in care a evoluat si modul in care ne va face munca mai usoara in bucatarie.

Vezi video :

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mod de servire

Prajitura cu mere se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar!

#2Prajitura cu mere (reteta video) Empty Prajitura cu Mere Vin Aug 02, 2013 6:13 am

Mr.AlcooL
Mr.AlcooL
Membru Balcauti Gaming
Am mancat si e buna

https://prestigio.forumgratuit.ro/f131-redx

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum